ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

Tα summer peels (καλοκαιρινά peelings) λέγονται έτσι γιατί επιτρέπεται να γίνουν και το καλοκαίρι. Είναι πιο ελαφριά και μπορούν επίσης να γίνουν και τον χειμώνα σε περιπτώσεις που δεν είναι επιθυμητή η έντονη απολέπιση. Ανανεώνουν την επιδερμίδα και προσδίδουν λάμψη χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης λόγω της ιδιαίτερης χημικής τους δομής που τα καθιστά ασφαλή.

Βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του επιφανειακού στρώματος του δέρματος και την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Αυτό επιφέρει ανανέωση του δέρματος, βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος και αύξηση της φωτεινότητάς του.

Επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος, μειώνοντας έτσι τη λιπαρότητα του δέρματος και την πιθανότητα εμφάνισης ακμής.

Τα summer peels μπορούν να βελτιώσουν την υφή και την υγεία του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των ατελειών.

Tα summer peels αποτελούν αποτελεσματική μέθοδος ανανέωσης του δέρματος, ιδίως σε περιβάλλοντα με υψηλή έκθεση στον ήλιο. Με τη χρήση ειδικών ουσιών και τεχνικών μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ατελειών του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τα σημάδια γήρανσης και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στον ήλιο. Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία της απολέπισης πρέπει να πραγματοποιείται με μεγάλη προσοχή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι απαραίτητη μια σειρά συνεδριών απολέπισης, από 3 – 6 συνεδρίες κάθε 15 – 20 μέρες .

Για την ενίσχυση του αποτελέσματος μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες θεραπείες που έχουν επίσης μηδενικό χρόνο αποθεραπείας όπως το microneedling με υαλουρονικό και βιταμίνες ή τα νεότερα exosomes καθώς και με τη φωτοδυναμική θεραπεία.

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !