ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

Νήματα PDO – Ενέσιμο Lifting

Το THREAD LIFTING – ΝΗΜΑΤΑ PDO είναι η επαναστατική μη χειρουργική μέθοδος ανόρθωσης προσώπου, λαιμού και σώματος μέσω τοποθέτησης λεπτών,100% βιοδιασπώμενων απορροφήσιμων νημάτων με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων βελόνων.

Τα νέας γενιάς νήματα αποτελούνται από 100% βιο-διασπώμενο, απορροφήσιμο  υλικό σαν αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των απορροφήσιμων ραμμάτων. Κατόπιν της εισαγωγής τους, μέσα σε 120-180 ημέρες, τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό. Καθώς όμως διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης γύρω τους, το αποτέλεσμα της ανόρθωσης διαρκεί από 1 έως 1,5 χρόνο, πολύ περισσότερο από την διάρκεια ζωής των ίδιων των νημάτων. Άρα η ανόρθωση δε πραγματοποιείται μηχανικά μέσω του τραβήγματος του δέρματος με τη βοήθεια των νημάτων άλλα κυρίως μέσω της διέγερσης της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης (εκμετάλλευση της επουλωτικής ιδιότητας του δέρματος μετά από μηχανικό τραυματισμό). Υπάρχουν ωστόσο και οι περίπλοκοι τύποι νημάτων είτε με ακίδες, είτε με ειδικούς κώνους για αγκίστρωση και πρόσφυση στο δέρμα με σκοπό και τι μηχανικό τράβηγμα.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Αμέσως μετά την εφαρμογή παρατηρείται άμεση και εντυπωσιακή αλλαγή, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει νε περάσουν 2-3 μήνες. Η διάρκεια του τελικού αυτού αποτελέσματος είναι περίπου 18 μήνες.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Η πλήρης απορρόφηση και αφομοίωση των νημάτων καθώς και η άσηπτη διαδικασία τοποθέτησής τους διασφαλίζει απόλυτα από την πρόκληση ανεπιθύμητων παρενεργειών (π.χ. κοκκιωμάτων) και εξαλείφει την πιθανότητα μόλυνσης. Ενδέχεται να προκύψουν μικροεκχυμώσεις κατά την τοποθέτηση, οι οποίες υποχωρούν πλήρως εντός 7-10 ημερών και καλύπτονται με μακιγιάζ. Δεν υπάρχει αίσθηση τραβήγματος ή αίσθηση ξένου υλικού στο δέρμα.

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ THREAD LIFTING;

Το THREAD LIFTING αποτελεί ιδανική θεραπεία για τη διόρθωση της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπου, των   ρινοπαρειακών πτυχών, του λαιμού, της κοιλιάς, των βραχιόνων, την ανόρθωση των ζυγωματικών, των βλεφάρων, των οφρύων, των γλουτών. Η διόρθωση και ανόρθωση πραγματοποιείται  χωρίς τη χρήση όγκων όπως στα υαλουρονικά εμφυτεύματα και επιπλέον, η χρήση των νημάτων είναι δυνατή σε περιοχές του σώματος όπου τα υαλουρονικά δεν έχουν θέση και η χαλάρωση έως τώρα ήταν διορθώσιμη μόνο χειρουργικά (πχ λαιμός). Στο σώμα ωστόσο απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός θεραπειών γιατί η χαλάρωση που καλούμαστε να διορθώσουμε είναι μεγαλύτερης έκτασης.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;

Τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλες αισθητικές θεραπείες τις οποίες θα συστήσει ο γιατρός σας για τελειότερα αποτελέσματα (π.χ. με ενέσιμα υαλουρονικά). Ιδανικά τα νήματα συνδυάζονται με ρόλερ  μεσοθεραπείας ώστε να προσδίδεται λάμψη στην επιδερμίδα και να ενισχύεται η κολλαγονογένεση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ;

Στην αναδόμηση δημιουργείται ένα πυκνό πλέγμα νημάτων γύρω από το οποίο θα παραχθεί νέο κολλαγόνο, εδώ το πλέγμα από νήματα κάτω από το δέρμα στηρίζει το πρόσωπο. Στην ανόρθωση το νήμα έχει ακίδες (αγκιστράκια) και τραβά την περιοχή προς τα πάνω. Οι μικροσκοπικές ακίδες σε κάθε νήμα ανοίγουν σαν ομπρέλα δημιουργώντας μια στηρικτική δομή που μαλακά ανασηκώνει τις χαλαρωμένες περιοχές στο πρόσωπο.

Το THREAD LIFTING εφαρμόζεται στο ιατρείο γρήγορα, ανώδυνα, με ασφάλεια, χωρίς επιπλοκές, με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το ΤΗREAD LIFTING προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.

 

ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;

Η εξαιρετικά απλή και ασφαλής διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων πραγματοποιείται στο ιατρείο με απλή τοπική αναισθησία(με χρήση αναισθητικής κρέμας)χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα.

Οι βελόνες μέσω των οποίων γίνεται η τοποθέτηση των νημάτων είναι ειδικά σχεδιασμένες για εύκολη και ανώδυνη διείσδυση και αφαιρούνται αμέσως με μια κίνηση αφήνοντας το νήμα στη θέση που τοποθετήθηκε(στο κατώτερο στρώμα του χορίου).

Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Για τους πιο περίπλοκους τύπους νημάτων ανόρθωσης (με ακίδες ή ειδικούς κώνους για αγκίστρωση και πρόσφυση στο δέρμα με σκοπό και το μηχανικό τράβηγμα) απαιτείται ενέσιμη αναισθησία και πιο απαιτητική διαδικασία τοποθέτησης.

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !