ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

 

 Το Super Booster της επιδερμίδας σας

           Yαλουρονικό Οξύ στα καλύτερά του

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το PROFHILO είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος βασισμένη σε μια ειδικά σχεδιασμένη ενέσιμη τεχνική καθώς η έγχυση γίνεται σε στρατηγικά επιλεγμένα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού διεγείροντας τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την ενυδάτωση του δέρματος και την σύσφιξη και ανόρθωση των χαλαρών ιστών του προσώπου και του λαιμού. Με την καινοτόμα ΒΑΡ τεχνική έγχυσης επιτυγχάνεται μείωση της πιθανής δυσφορίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής καθώς μειώνονται τα σημεία έγχυσης (μόλις 5 σημεία σε κάθε πλευρά του προσώπου ή του λαιμού) και διαρκεί λίγα λεπτά (10-15 λεπτά) ενώ ελαχιστοποιεί των αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων και της πιθανής περιόδου αποκατάστασης.


Το PROFHILO εξαιτίας της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος, διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή ελαστίνης και τεσσάρων διαφορετικών τύπων κολλαγόνου, βοηθώντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η διέγερση αυτή συντελεί σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Bioremodeling – Δομική αναδιάταξη  κολλαγόνου
Biostimulation – Διέγερση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου
Hydro Effect    – Ενυδάτωση
Lift Effect         – Σύσφιξη

  • Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
  • Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας
  • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
  • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση

Πρωτόκολλο θεραπείας

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία PROFHILO χρειάζονται 2 θεραπείες ανά 30 ημέρες στο πρόσωπο, ενώ για το λαιμό προτείνονται 2-3. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά μετά τον πρώτο μήνα εφαρμογής και το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας.


Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !