ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

Ενέσιμη λιπόλυση

Η ενέσιμη λιπόλυση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση εντοπισμένων αποθέσεων λίπους στο σώμα (κοιλιά, μηροί, γλουτοί). Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση μιας ουσίας, της φωσφατιδυλοχολίνης (250mg/Ml),που εξάγεται από τη λεκιθίνη της σόγιας σε συνδυασμό με το διαλύτη του, το δεοξυχολικό νάτριο.

Το φάρμακο διεισδύει στο λιποκύτταρο και προκαλεί λύση της κυτταρικής του μεμβράνης. Το λίπος στην συνέχεια μέσω της αιματικής κυκλοφορίας αποβάλλεται δια της πεπτικής οδού.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι παροδικές και σχετικά ήπιες. Για 2-3 μέρες παρατηρείται οίδημα, ερυθρότητα, ήπιο άλγος και εκχυμώσεις στην περιοχή των υποδόριων ενέσεων. Μετά την θεραπεία συνίσταται δίαιτα χωρίς αλάτι και άφθονη ενυδάτωση από το στόμα.

Γίνεται μια φορά το μήνα και συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες. Οι ενέσεις φωσφατιδυλοχολίνης είναι μία σχετικά ασφαλής, οικονομική και αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική λύση αντί των χειρουργικών επεμβάσεων (λιποαναρρόφηση) για την μείωση των εντοπισμένων εναποθέσεων λίπους.

 

LEMONBOTTLE

 

Το Νέο Προηγμένο Διάλυμα Λιποδιάλυσης, ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα! Το LemonBottle εξαλείφει δραστικά το τοπικό πάχος, με φυσικό και ασφαλή τρόπο, χαρίζοντας άμεσα αισθητική βελτίωση στα σημεία που εφαρμόζεται.

Το LEMONBOTTLE είναι διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης, που συνδυάζει τη Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2) τη Λεκιθίνη και τη Βρωμελαΐνη, τα οποία στοχεύουν στη διάσπαση του λίπους, στην αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων και την αντιμετώπιση της φλεγμονής.

Ποια είναι τα συστατικά του

Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2): Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Επίσης διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση.

Βρωμελαΐνη: Είναι ένα πρωτεολυτικό και λιπολυτικό ένζυμο που βρίσκεται στον ανανά . Βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη μείωση του οιδήματος αλλά και της φλεγμονής και του πόνου.

Λεκιθίνη: Το συστατικό αυτό προέρχεται από τη σόγια και ο ρόλος του είναι η καταστροφή των λιποκυττάρων. Διεγείρει την δραστηριότητας της λιπάσης και οδηγεί στην αποσύνθεση των λιποκυττάρων και σε γαλακτωματοποίηση και μεταφορά των τριγλυκεριδίων. Οδηγεί σε αποσύνθεση του τοιχώματος του λιποκυττάρου

  • Φυσικά συστατικά
  • Χωρίς οίδημα και πόνο
  • Άμεσα αποτελέσματα
  • Χρήση σε πρόσωπο και σώμα

Περιοχές εφαρμογής

  • Διπλοσάγονο & Προγούλι
  • Μπράτσα
  • Ψωμάκια
  • Κοιλιά
  • Μηροί & Γλουτοί

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !