ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

NUCLEOFILL

H νέα καινοτόμος θεραπεία βιοαναδόμησης της επιδερμίδας

Το Nucleofill είναι ένα καινοτόμο ενέσιμο μεσοθεραπευτικό προϊόν που περιέχει πολυνουκλεοτίδια, σχεδιασμένο στα εργαστήρια της Promoitalia για την ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος προσώπου και λαιμού. Η βιοδιεγερτική δράση του Nucleofill οφείλεται στη γέλη πολυνουκλεοτιδίων που περιέχει , τα οποία έχουν ισχυρή ενυδατική δράση και επιπλέον ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου , με αποτέλεσμα ένα λαμπερό, υγιές και σφριγηλό δέρμα.

Ενυδάτωση

H ισχυρή ενυδατική δράση των πολυνουκλεοτιδίων οφείλεται κυρίως στη δυνατότητα που έχουν οι υδρόφιλες ομάδες των φωσφορυλιωμένων σακχάρων και των μεμονωμένων νουκλεοτιδίων να συγκρατούν το νερό. Έτσι επιτυγχάνεται μια μακράς διάρκειας, βαθιά ενυδάτωση των ιστών και μείωση των ρυτίδων.

Σύσφιξη δέρματος και lifting effect

H διέγερση των ινοβλαστών και η παραγωγή κολλαγόνου δημιουργεί ένα ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης και αναζωογόνησης που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα πολυνουκλεοτίδια ενεργοποιούν δύο τύπους υποδοχέων της κυτταρικής μεμβράνης στις ινοβλάστες, των CD39 και CD40, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου τύπου I και ελαστίνης και την ωρίμανση των ινοβλαστών σε μυοινοβλάστες. Το αποτέλεσμα είναι το ισχυρό lifting effect και η βιοαναδιαμόρφωση του προσώπου και λαιμού.

Αντιοξειδωτική δράση

Tα πολυνουκλεοτίδια στο εξωκυττάριο περιβάλλον δεσμεύουν και απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες και με τον τρόπο αυτό ελαττώνουν το οξειδωτικό stress στο δέρμα.

Ανώδυνο, 5 μόνο σημεία bolus έγχυσης ανά πλευρά, χωρίς εκχυμώσεις

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες

Συνιστώνται  2-4 συνεδρίες κάθε 20-30 ημέρες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

 

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !