ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”light” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Τι είναι ο καθαρισμός προσώπου και πως γίνεται” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Είναι η διαδικασία που σκοπό έχει την απομάκρυνση του σμήγματος, των φαγεσώρων (μαύρα στίγματα), των ρύπων, και των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών καλλυντικών προϊόντων  και ιατρικών μηχανημάτων.

Ο καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει:

Το δέρμα μπορεί να είναι ερεθισμένο 2-3 μέρες μετά τον καθαρισμό και θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο για αυτό το διάστημα. Μερικές φορές συστήνονται αντιβιοτικές κρέμες ή ήπια αντισηπτικά ενώ make up καλό θα είναι να μη χρησιμοποιηθεί για 24 ώρες.

Με τον καθαρισμό επιτυγχάνεται πιο λεία επιδερμίδα και πιο ομοιογενούς υφής ποιότητα δέρματος. Τα καλλυντικά και το  make up εφαρμόζουν καλύτερα, οι πόροι του δέρματος δεν είναι τόσο ορατοί και το πρόσωπο είναι πιο φωτεινό.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” headline_size=”medium” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column][/bt_row][/bt_section]