ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”light” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”EXOSOMES ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text ai_prompt_helper=”eyJrZXl3b3JkcyI6IiIsInRvbmUiOiIiLCJsYW5ndWFnZSI6IiIsImxlbmd0aCI6IiJ9″]

ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ  – REGENERATIVE MEDICINE

EXOSOMES IN AESTHETIC REGENERATIVE MEDICINE

         

Τα εξωσώματα στην αισθητική αναγεννητική ιατρική:

Η Νέα επαναστατική προσέγγιση για νεανική επιδερμίδα! 

Η αναγεννητική ιατρική είναι μια καινοτόμα τεχνολογία, μια σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στη χρήση των εξωσωμάτων για τη βελτίωση της υγείας και την αναγέννηση των ιστών.

Τα εξωσώματα είναι μικρά, νανοσωματίδια που προέρχονται από κύτταρα του οργανισμού μας, ιδίως από τα βλαστοκύτταρα, και διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιγήρανση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Τα εξωσώματα περιέχουν πλούσιο υλικό, όπως πρωτεΐνες, νουκλεοτίδια, κυτταρικούς  αυξητικούς παράγοντες και αντιφλεγμονώδεις πρωτεΐνες. Αυτές οι ουσίες επιτρέπουν στα εξωσώματα να αλληλεπιδρούν με τα κύτταρα του δέρματος και να προάγουν την αναγέννηση και την ανάπλαση των ιστών. Αυτά τα σωματίδια μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες και μόρια από κύτταρο σε κύτταρο, επιτρέποντας την αναγεννητική θεραπεία.

Με την ικανότητά τους να μεταφέρουν αντιγηραντικά μόρια και αναζωογονητικές ουσίες, τα εξωσώματα βοηθούν στην εξάλειψη ρυτίδων, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και αναζωογονούν την υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τα οφέλη της θεραπείας με εξωσώματα περιλαμβάνουν:

  • Αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών
  • Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος
  • Αυξημένη απορρόφηση των αντιγηραντικών ουσιών
  • Βελτίωση των ουλών
  • Ενίσχυση του θυλάκου της τρίχας και βελτίωση της αλωπεκίας
  • Βελτίωση των υπερμελαγχρώσεων και του μελάσματος

Η θεραπεία με εξωσώματα είναι μη επεμβατική και απαιτεί ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιστρέψετε γρήγορα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η θεραπεία  γίνεται με τη μέθοδο Microneedling, με τη βοήθεια του Dermapen ή με τη μέθοδο της κλασματικής ραδιοσυχνότητας ( Fractional RF )

Μέσω των πολλαπλών νυγμών δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές στην επιφάνεια του δέρματος μέσω των οποίων τα εξωσώματα απορροφώνται καλύτερα και φθάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου ξεκινούν τη διαδικασία της αναγέννησης και της ανανέωσης .

Είναι σχετικά ανώδυνη και εύκολα ανεκτή,  με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας . Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή . Προτείνονται 3-4 θεραπείες ανά 15-20 μέρες.

Θεραπεία συντήρησης συνήθως 3-4 φορές τον χρόνο.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” headline_size=”medium” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column][/bt_row][/bt_section]