ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”light” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους – ecopeel” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπλαση του προσώπου. Βασίζεται στη φυσική δράση των κρυστάλλων για την απολέπιση του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, η εκτίναξη κρυστάλλων οξειδίου του αργιλίου στην επιφάνεια του δέρματος μέσω ενός ελεγχόμενου κλειστού κυκλώματος αέρα προκαλεί αποκόλληση μέρους της επιδερμίδας. Πιθανολογείται επίσης, ότι η επαναλαμβανόμενη ενδοεπιδερμιδική κάκωση διεγείρει τη δράση των ινοβλαστών με αποτέλεσμα τη νεοκολλαγένεση. Ισοδυναμεί με το επιφανειακό χημικό peeling ως προς το βάθος καταστροφής. Κύριες ενδείξεις για τη χρησιμοποίησή του είναι οι διατεταμένοι πόροι, η φωτογήρανση, οι διαταραχές μελάγχρωσης και οι επιφανειακές ρυτίδες. Είναι κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους. Οι παρενέργειες της μικροδερμοαπόξεσης είναι συνήθως ήπιες και παροδικές. Προκαλεί ήπια ενόχληση, ερύθημα και αίσθημα νυγμών στην περιοχή εφαρμογής.

  

 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ecopeel1 Το δέρμα, στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, για υγιή επιδερμίδα.

Όμως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη  και τα καλλυντικά, δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τις λειτουργίες του δέρματος, προκαλώντας μία θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση.

Το ecopeel εφαρμόζοντας σημειακά, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση, ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, επιτυγχάνει  μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.

Όπως διαπιστώνεται από τα κλινικά αποτελέσματα, επιτυγχάνεται:

ΑΜΕΣΑ & ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από την πρώτη συνεδρία θα παρατηρήσετε την απαλότητα  του δέρματος που προκαλεί το ecopeel. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, τα τέλεια αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από 6-7 επαναλήψεις, ανά 7 έως 10 ημέρες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ECOPEEL

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” headline_size=”medium” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column][/bt_row][/bt_section]