ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”light” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Mέθοδος “AWT“ – Acoustic Wave Treatment” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρματος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Ο συνδετικός ιστός είναι μαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η έλλειψη ισορροπίας μεταξύ της δημιουργίας του λίπους και του καταβολισμού του λίπους μέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρμα στην συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας με την μέθοδο “AWT”

tdbfm

Τι είναι “AWT” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας;

Η “Acoustic Wave Treatment” “AWT” χρησιμοποιεί ακουστικά – ωστικά κύματα, τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύματα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική με τεράστια επιτυχία από το 1980 για τη διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπέιες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “AWT” εφαρμόζεται σε περιοχές με κυταρίτιδα.

Τα αποτελέσματα είναι:

 

ytbynjm         dsvhnm

Εμφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συμμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσματα της “AWT”.

 

hn

Μέθοδος θεραπείας
Ειδικό τζελ εφαρμόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά-ωστικά κύματα θα διοχετευθούν στο σώμα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

 

ugnh

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητας επαναλήψεων.
Κατά μέσο όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3 με 4 ημερών θα είανι απαράιτητες.

Συνιστώμενες πρόσθετες ενέργειες

Η “AWT” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα, από δίαιτα με χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2-3 λίτρα νερό κάθε μέρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προϊόντων του καταβολισμού.

Ποιές περιοχές του σώματος μπορούν να θεραπευτούν;

Η “AWT” μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφρηγιλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευόμενης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” headline_size=”medium” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column][/bt_row][/bt_section]