ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”light” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Ablase, lifting χωρίς χειρουργείο” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Τι είναι η μέθοδος Ablase και πώς λειτουργεί;

Η μέθοδος Ablase δημιουργεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα με την τεχνολογία Plasma (ηλεκτρόνια και ιόντα) .

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία ανεξάρτητα από την περιοχή της εφαρμογής.
Έχετε μια πλήρη θεραπεία αναδόμησης προσώπου και σώματος, η οποία δίνει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που διαρκεί από 2 έως 12 μήνες ανάλογα με τα προϊόντα συντήρησης.
Για γυναίκες αλλά και άνδρες που δεν επιθυμούν χειρουργείο και η καθημερινότητά τους δεν τους επιτρέπει να παραμείνουν στο σπίτι ούτε μια μέρα.

 

ablase

 

Ο μηχανισμός λειτουργίας της μεθόδου Ablase βασίζεται στην παραγωγή ηλεκτρονίων και ιόντων μεταξύ του άκρου της κεφαλής και του ιστού.
Η εφαρμογή της μεθόδου Ablase γίνεται σε επαφή ή σε απόσταση μικρότερη του <1mm από το δέρμα και προκαλέι συρρίκνωση της επιδερμίδας.

Το πλάσμα είναι ιονισμένη μορφή αερίου στην οποία συνυπάρχουν σε σχετική αριθμητική ισορροπία τα θετικά ιόντα με τα ηλεκτρόνια. Η δημιουργία πλάσματος είναι επακόλουθο φαινόμενο όλων των ηλεκτρικών εκκενώσεων σε ιονισμένα αέρια, συμπεριλαμβανομένου του ατμοσφαιρικού αέρα. Το «ηλεκτρικό τόξο» επιδρά στο ηλεκτρικό δυναμικό της μεμβράνης των κυττάρων του δερματικού ιστού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μέσα από τη διαδικασία επαναδιάταξης των ιόντων εσωτερικά και εξωτερικά της κυτταρικής μεμβράνης εξισορροπείται το ηλεκτρικό δυναμικό της.
Σε κυτταρικό επίπεδο έχουμε σύσφιξη του δέρματος όταν η τεχνική εφαρμοστεί στην επιδερμίδα.

Η μέθοδος Ablase χρησιμοποιείται για να επιτύχουμε σύσφιξη του δέρματος, ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την επιθυμητή εφαρμογή.

Το μηχάνημα έχει πιστοποίηση CE0476

 

Ενδείξεις

Αξιοποιώντας την μέθοδο Plasma Light μπορούμε να δουλέψουμε σε διάφορες θεραπευτικές ενδείξεις όπως:

1. Lifting βλεφάρων (μη χειρουργικό)
2. Σύσφιξη δέρματος
3. Μείωση στατικών ρυτίδων στην περιοφθαλμική περιοχή
4. Μείωση στατικών ρυτίδων στην περιστοματική περιοχή
5. Δυσχρωμίες, γεροντικές κηλίδες
6. Ραβδώσεις (ραγάδες)
7. Ουλές ακμής
8. Τραυματικές ουλές
9. Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων

Βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας με τη μέθοδο Ablase είναι τα άμεσα αποτελέσματα (από την 1η συνεδρία), η ανώδυνη εφαρμογή και ο μη επεμβατικός τρόπος εφαρμογής – εκ διαμέτρου αντίθετα με σχετικές χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς τραυματισμούς του δέρματος, με ή χωρίς επαφή, χωρίς κίνδυνο.
Το αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης θεραπείας διαρκεί για έως και 12 μήνες ανάλογα με τα προϊόντα συντήρησης.

Πλεονεκτήματα

Ελάχιστα επεμβατικό

Ανώδυνο με τοπική αναισθησία

Αποτελεσματικό από την 1η συνεδρία

Η θεραπεία με τη μέθοδο Ablaseείναι αυτή η οποία δίνει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που διαρκεί 1-2 χρόνια .Με τη μέθοδο Ablase έχετε μια πλήρη θεραπεία αναδόμησης προσώπου και σώματος. Ακόμα και οι ευαίσθητες περιοχές, όπως αυτές γύρω από τα μάτια και τα χείλη μπορούν να αναδομηθούν

Γιατί η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής

Γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία και πόσες απαιτούνται

Η θεραπεία με τη μέθοδο Ablase διαρκεί κατά μέσο όρο 15-30 λεπτά.O αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 1-4 και εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ασθενή.

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο Ablase;

H μέθοδος μπορεί να εφαρμοσθεί στο σώμα και το πρόσωπο. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η περιοφθαλμική και η περιστοματική περιοχή.

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος Ablase;

Η μέθοδος Ablase απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που δεν επιθυμούν το χειρουργείο και η καθημερινότητά τους δεν τους το επιτρέπει να παραμείνουν στο σπίτι παραπάνω από 3 έως 5 μέρες.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” headline_size=”medium” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column][/bt_row][/bt_section]