ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΑΛΟΥ

RADIOFREQUENCY – ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ 3MAX Plus

Η συσκευή 3 MAX PLUS είναι εξοπλισμένη με τρεις διαφορετικές τεχνολογίες

1.Πολυ-πολικό RF(ραδιοσυχνότητες)
2.Cavitation
3.Vacuum (Αναρρόφηση συνεχόμενη ή ρυθμική – Drainage). Διαθέτει έξι διαφορετικές κεφαλές. Μπορεί και παρέχει εξειδικευμένες και συνδυαστικές (με δύο ή περισσότερες τεχνολογίες) μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

plus3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ 3MAX PLUS

  • Δραστική μείωση όλων των μορφών κυτταρίτιδας
    • Οιδηματώδους (με κατακράτηση υγρών)
    • Λιπώδους
    • Ινώδους (χρόνια και επώδυνη μορφή)
  • Μείωση του τοπικού πάχους και σμίλευση του σώματος
  • Σύσφιξη προσώπου και σώματος (μηροί, έσω μηροί, κοιλιά, γλουτοί, περιοχή έσω γονάτου, μπράτσα)
  • Προσώπου(τοπικές θεραπείες ματιών, περιστοματική περιοχή)
  • Μείωση του διπλοσάγονου
  • Διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
  • Καταπολέμηση των μαύρων κύκλων
  • Μείωση της κατακράτησης υγρών (Drainage)

plus31

ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ;

Η συσκευή 3MAX PLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF διαφορετικού μεγέθους, προσώπου-σώματος και διαφορετικού βάθους διείσδυσης και δύο κεφαλές RF+VACUUM για ακόμα βαθύτερη δράση. Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ CAVITATION;

Cavitation είναι η τεχνολογία υπερήχων στα 36KHz που δρα στον μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού δημιουργώντας κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), σκοπός της θεραπείας είναι η ρευστοποίηση του λίπους και η μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ VACUUM;

Η ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια μέσω της λεμφικής οδού.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ;

Μετά από κλινική εξέταση ο γιατρός σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο (κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους, σύσφιξης, drainage ή και συνδυασμός). Έως 10-12 συνεδρίες RF, κάθε 7 έως 15 ημέρες, συνολική διάρκεια θεραπείας περίπου 2 μήνες. Cavitation έως 3 συνεδρίες ανά μήνα, συνολική διάρκεια  περίπου 2 μήνες.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 0 λεπτά έως μιάμιση ώρα, ο χρόνος εξαρτάται από την έκταση και τον αριθμό των περιοχών αλλά και από το είδος της θεραπείας (RF, Cavitation, Vacuum ή συνδυασμός).

Η θεραπεία είναι ευχάριστη χωρίς επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ραδιοσυχνοτήτων ο ασθενής νιώθει μια βαθιά αίσθηση θερμότητας στην περιοχή, ενώ κατά την διάρκεια εφαρμογής του Cavitation ακούγεται ένας ελαφρύς ήχος.

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες !